Over SCALE IT

Wij bieden simpele, flexibele en schaalbare werkplekoplossingen.

Dat klinkt misschien technisch, maar bij SCALE IT draait het vooral en juist om mensen. Want ondernemen is mensenwerk. Vraagt om verbinding. Is sociaal. Daarom bouwen we graag een sterke relatie met je op. Zodat we je de beste service kunnen bieden en kennis en ervaring kunnen delen. Pas dan kun je groeien als organisatie. Dat ervaren wij zelf ook. Elke dag opnieuw.

Ons team bestaat uit echte vakmensen. Die niet alleen goed zijn in het regelen van jouw IT, maar ook in het communiceren daarvan. We houden van een goed gesprek. Waarin we kijken naar jouw organisatie en de kansen die er liggen.

Wat heb je nodig?
Onze missie & visie

Wij werken iedere dag, samen met onze partners aan het IT gedreven succes van sociaal ondernemend Nederland.

In 2025 wil SCALE IT dé vertrouwde IT partner zijn van een bloeiend, sociaal en ondernemend Nederland. Met onze SCALE IT Workspace verbinden en inspireren wij onze partners om blijvend vernieuwend te ondernemen. SCALE IT is er voor bedrijven die relaties belangrijk vinden. En die een positieve footprint willen achterlaten bij hun werknemers, partners en andere stakeholders.

Ons doel is om ondernemend Nederland in zijn kracht te zetten. We werken samen aan jouw succes. We zijn open en eerlijk. We zeggen wat goed gaat, maar ook wat beter kan. Ook als dat niet makkelijk is om te horen. Want op ons kan je rekenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Kom met ons praten. Samen bekijken we waar jouw kansen liggen. Hoe je kan groeien. We nemen alles door. Zo weet je zeker dat je aan ons de juiste hebt.

Neem contact op
Maak kennis met ons team
Jochem Beckers
Jochem Beckers

Support Engineer

David Bor
David Bor

Operations Manager

Sander Brocken
Sander Brocken

System Engineer

Jeroen Dotinga
Jeroen Dotinga

Teamlead Servicedesk

Jouw volgende stap
Kom ook werken bij SCALE IT!

Kom je bij ons werken, dan krijg je meer dan alleen leuke collega’s. Jouw expertise brengt ons samen verder. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Bekijk snel onze vacatures.

Is dit jouw droombaan?
Daniel von Kriegenbergh
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor bij SCALE IT

Klaar voor de volgende stap? Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? We stellen je graag voor aan Daniel. Samen bespreken we wie we zijn, waar we blij van worden en wat we samen kunnen bereiken.