Jouw eigen IT Coach
Altijd en overal bereikbaar

Bij SCALE IT doen we het samen. Met elkaar. En nog belangrijker… met jou!

Daarom heb jij als klant van onze Workspace, naast het selfservice portal, de telefonische- én WhatsApp chat service, ook het mobiele nummer van jouw persoonlijk SCALE IT Coach. Iemand die het IT landschap in de gaten houdt en jou adviseert. Een coach die jou en jouw onderneming kent. Iemand die je kunt bellen wanneer het onverhoopt toch een keer niet goed gaat. Die met je meedenkt over mogelijkheden, zodat je vandaag én morgen zorgeloos kan ondernemen.

Download de infographic

Zo maak je de stap van IT-beheerder naar IT-regisseur

SCALE IT Coach
Waarom een IT Coach?

Jouw IT Coach ontzorgt
SCALE IT wil dat jij je bezig kan houden met ondernemen. Met een persoonlijke IT Coach ontzorgen we je, zodat jij op andere zaken kan focussen. De IT Coach kent jouw bedrijf en de IT-infrastructuur ervan door en door. Daarom kun je het IT-beheer met een gerust hart in de handen van de IT Coach leggen.

Jouw IT Coach ondersteunt
Gaat het onverhoopt toch een keer niet goed? Heb je hulp nodig bij een technische storing? Dan is jouw persoonlijke IT Coach er voor je. Iemand waarmee je 5 dagen per week en 10 uur per dag direct telefonisch contact kan opnemen  Geen call center of andere lange lijnen, maar direct iemand spreken met verstand van jouw bedrijf en IT. 

Jouw IT Coach adviseert
Natuurlijk is het prettig als je geen omkijken hebt naar je IT. Maar soms wil je meer. Of iets anders. Dan is het fijn om te sparren met een expert. Ook daarvoor kun je terecht bij onze IT coach. Door de kennis die de coach al heeft, kun je direct de diepte in. Wat is er nu écht nodig om het IT-landschap van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Hoe kan jouw IT-proces efficiënter en productiever ingericht worden? Over die vragen geeft onze coach jou graag advies. Samen maken we jouw ambities waar.

Neem contact op
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor

Klaar voor de volgende stap?

Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Ik kom graag met je sparren.