De Managed Services van SCALE IT

We zorgen dat alles werkt. Altijd.

Met de Managed Services van SCALE IT heb je geen zorgen meer over jouw IT omgeving. Wij kunnen jouw IT beheer volledig inrichten, verbeteren en managen. We zorgen ervoor dat je volledig beschermd bent tegen spam en virussen. En je systemen zijn volledig schaalbaar, dus je capaciteitsproblemen of vertragingen zijn verleden tijd.

Ons team van IT specialisten staat 24/7 voor je klaar. In geval van nood zijn wij zelfs 's nachts telefonisch bereikbaar. Je krijgt altijd iemand aan de telefoon die jou en je organisatie begrijpt. En andersom. Samen werken, daar houden we van. En met ons proactief onderhoud en continue monitoring van je systemen identificeren we potentiële problemen voordat ze zich voordoen! En natuurlijk nemen we preventieve maatregelen om je bedrijf te beschermen tegen downtime en dataverlies. Met onze Managed Services ben je verzekerd van een betrouwbare IT omgeving die altijd beschikbaar en veilig is.

IT beveiliging

We implementeren en onderhouden beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je bedrijfsgegevens altijd veilig zijn!

IT beveiliging
De mogelijkheden van onze Managed Services ontdekken?

Bij SCALE IT begrijpen we dat jouw organisatie uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning bij het inrichten van je IT infrastructuur, het verbeteren van bestaande systemen of het volledig uitbesteden van je IT, met onze Managed Services kunnen wij je altijd ondersteunen. Neem contact op met één van onze IT specialisten of plan een IT sparringsessie waarin we jouw IT uitdagingen doornemen. Laat ons je IT managen, dan kan jij je richten op de groei van je bedrijf!

Van gedachten wisselen?
Onze diensten

Wat we nog meer voor je kunnen doen

Professional Services

Met de Professional Services van SCALE IT zorgen we op vaste dagen voor de juiste IT professional op jouw IT afdeling.

Lees meer

SCALE IT Workspace

De SCALE IT Workspace is dé oplossing voor organisaties die hun medewerkers simpel en veilig willen laten (samen)werken.

Lees meer
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor

Klaar voor de volgende stap?

Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Ik kom graag met je sparren.