Jouw IT in goede handen

Een goed functionerende IT omgeving is essentieel voor het succes van je organisatie. Maar het beheren en onderhouden van je IT systemen is tijdrovend en complex. Daarom bieden wij onze Managed Services aan, zodat jij je kunt richten op waar je het beste in bent: het laten groeien van je organisatie. Met onze expertise en focus op Microsoft Azure en Microsoft Intune, helpen we jouw organisatie bij het inrichten, verbeteren of volledig uitbesteden van je IT.

De Managed Services van SCALE IT

Met de Managed Services van SCALE IT heb je geen zorgen meer over jouw IT omgeving. Wij kunnen jouw IT beheer volledig inrichten, verbeteren en managen. We zorgen ervoor dat je volledig beschermd bent tegen spam en virussen. En je systemen zijn volledig schaalbaar, dus je capaciteitsproblemen of vertragingen zijn verleden tijd.

Wij zorgen dat alles werkt. Altijd.

Ons team van IT specialisten staat 24/7 voor je klaar. In geval van nood zijn wij zelfs 's nachts telefonisch bereikbaar. Je krijgt altijd iemand aan de telefoon die jou en je organisatie begrijpt. En andersom. Samen werken, daar houden we van. En met ons proactief onderhoud en continue monitoring van je systemen identificeren we potentiële problemen voordat ze zich voordoen! En natuurlijk nemen we preventieve maatregelen om je bedrijf te beschermen tegen downtime en dataverlies. Met onze Managed Services ben je verzekerd van een betrouwbare IT omgeving die altijd beschikbaar en veilig is.

Vrouw op grond met laptop op schoot
Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit echte vakmensen. Die niet alleen goed zijn in het regelen van jouw IT, maar ook in het communiceren daarvan. We houden van een goed gesprek. Waarin we kijken naar jouw organisatie en de kansen die er liggen.

Ons team

Onze IT oplossingen

Bij SCALE IT maken we gebruik van de nieuwste technologieën om jouw IT infrastructuur te ondersteunen. We zijn gespecialiseerd in Microsoft Intune, Microsoft Azure en Microsoft 365, en we passen deze oplossingen aan op basis van jouw behoeften.

  • Microsoft Intune stelt je in staat om al je apparaten, zoals smartphones, tablets en computers, centraal te beheren. Met Intune kun je eenvoudig beveiligingsbeleid afdwingen, applicaties beheren en updates uitvoeren, ongeacht waar je medewerkers zich bevinden. Wij zorgen dat jij alles uit Microsoft Intune haalt!
  • Microsoft Azure is een krachtig cloudplatform dat schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit biedt. Met Azure kun je snel nieuwe services implementeren en je bedrijf wendbaarder maken. En wij weten natuurlijk precies wat er bij de ideale Azure omgeving komt kijken!
  • Microsoft 365 is een geïntegreerd productiviteitsplatform dat bekende tools zoals Word, Excel en PowerPoint combineert met samenwerkings- en communicatiefuncties, zoals Teams en SharePoint. Met Microsoft 365 kunnen je medewerkers efficiënter samenwerken, waar ze zich ook bevinden.

Met onze Managed Services staat de veiligheid van jouw IT omgeving centraal

Veiligheid is een van de grootste zorgen bij het beheren van IT systemen. Bij SCALE IT begrijpen we het belang van een sterke IT beveiliging. Met onze Managed Services bieden we geavanceerde oplossingen die je bedrijf beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. We implementeren en onderhouden beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, malwarebescherming en gegevensversleuteling, om ervoor te zorgen dat je bedrijfsgegevens altijd veilig zijn!

De mogelijkheden van onze Managed Services ontdekken?

Bij SCALE IT begrijpen we dat jouw organisatie uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning bij het inrichten van je IT infrastructuur, het verbeteren van bestaande systemen of het volledig uitbesteden van je IT, met onze Managed Services kunnen wij je altijd ondersteunen. Neem contact op met één van onze IT specialisten of plan een IT sparringsessie waarin we jouw IT uitdagingen doornemen. Laat ons je IT managen, dan kan jij je richten op de groei van je bedrijf!

Van gedachten wisselen?
Onze diensten

Wat we nog meer voor je kunnen doen

Professional Services

Met de Professional Services van SCALE IT zorgen we op vaste dagen voor de juiste IT professional op jouw IT afdeling.

Lees meer

SCALE IT Workspace

De SCALE IT Workspace is dé oplossing voor organisaties die hun medewerkers simpel en veilig willen laten (samen)werken.

Lees meer
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor

Klaar voor de volgende stap?

Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Ik kom graag met je sparren.