Op maat ingericht

Helemaal afgestemd op jouw behoefte

Meegroeien met de veranderende behoeften van jouw onderneming? Dat kan, met de SCALE IT Workspace: onze flexibele en moderne digitale werkplek. Veilig, schaalbaar, altijd up to date en volledig beheerd. Zodat jij je nooit meer druk hoeft te maken over je IT omgeving.

De SCALE IT Workspace biedt alles wat je nodig hebt om jouw medewerkers makkelijk en veilig te laten werken. De digitale werkplek heeft Microsoft 365 als basis en kan compleet naar wens en op maat worden uitgebouwd met device management, een online portal, dataopslag, back-up-faciliteiten en Teams. Dat betekent maar één keer inloggen en aan de slag.

SCALE IT Workspace

  • Veilig
  • Onderhoudsvrij
  • Kostenefficiënt
SCALE IT Workspace

Managed Services

  • Volledig schaalbaar
  • 24/7 bereikbaar
  • Bescherming tegen spam en virussen
Managed services
Verbind je medewerkers
Microsoft 365

Met Microsoft 365 beschik je over een veelzijdige moderne oplossing voor zorgeloos digitaal werken. Cloudgebaseerd, waardoor gebruikers altijd en overal aan de slag kunnen. En waardoor samenwerken nog makkelijker wordt. De oplossing voor bijna alle bedrijven, van klein en middelgroot tot groot.

Meer over Microsoft 365
Man hybride werken
De touwtjes in handen
Microsoft Intune (MDM)

Intune is de cloudservice van Microsoft. Met een combinatie van Mobile Device Management en Mobile Application Management houd je de controle over apparaten en apps. Zo verbeter je productiviteit en veiligheid binnen jouw organisatie. 

Alles over Microsoft Intune
Handen op laptop
Vanaf nu werk je anders
Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop is een flexibele en schaalbare oplossing die werkt op het Azure-cloudplatform. In AVD krijgen alle gebruikers een moderne werkplek en delen ze (virtuele) apps met andere gebruikers in de cloud. Dit maakt werken met de Azure Virtual Desktop kostenefficiënt en onderhoudsvrij.

Naar Azure Virtual Desktop
Man mobiel in hand
Op afstand werken en toch je gegevens veilig houden?

In dit whitepaper lees je hoe je als werkgever je bedrijfsgevoelige informatie veilig houdt. Je medewerkers werken thuis, zonder dat jij je zorgen maakt over cybercrime.

Lees de whitepaper
Twee handen geven elkaar een boks
Samen werken

Wij zijn SCALE IT. De IT dienstverlener waar alles draait om mensen

Ondernemen is mensenwerk. Vraagt om verbinding. Is sociaal. Door continu ervaring en kennis te delen, kun je groeien als organisatie. Dat ervaren wij zelf ook. Elke dag opnieuw.

Ons team bestaat uit echte vakmensen. Die niet alleen goed zijn in het regelen van jouw IT, maar ook in het communiceren daarvan. Want werken aan IT doen we samen. We houden van een goed gesprek. Over jouw organisatie en de kansen die er liggen.

Daniel von Kriegenbergh
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor bij SCALE IT

Klaar voor de volgende stap? Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? We stellen je graag voor aan Daniel. Samen bespreken we wie we zijn, waar we blij van worden en wat we samen kunnen bereiken.