Cloud Computing
Microsoft Azure platform

Geen eigen servers meer of het gebruik van een datacenter, maar werken in de cloud. Dat is hoe wij bij SCALE IT graag werken. Daarom kiezen wij voor Microsoft Azure: het public cloudplatform voor organisaties die al gebruikmaken van Microsoft producten of diensten zoals Microsoft 365. Met Microsoft Azure ben je klaar voor de toekomst. Azure is flexibel, betrouwbaar, veilig en transparant. En waar je ook werkt, je hebt altijd toegang tot je gegevens. Geen hoge en onverwachte kosten, maar alleen betalen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Servers tijdelijk uitschakelen buiten kantooruren of minder mensen aan het werk? Het kan allemaal.

Met Microsoft Azure kun je complexe applicaties bouwen, implementeren en beheren. Daarnaast biedt Microsoft Azure een groot aantal diensten aan, zoals Microsoft Managed Database services en verschillende ontwikkeltools. Met Azure maak je jouw organisatie flexibel en wendbaar.

Oneindige mogelijkheden
Wat biedt Microsoft Azure?

Microsoft Azure biedt meer dan 200 diensten en tools. Dat maakt Azure meer dan een cloud computing platform. Denk ook aan diensten op het gebied van the Internet-of-Things, Machine Learning en Big Data. Met Azure zet je ideeën om in actie!

De consultants van SCALE IT denken graag met je mee om te zien hoe die diensten meerwaarde kunnen vormen voor jouw organisatie.

Vrouw op grond met laptop op schoot
Wat kan je met Microsoft Azure

Ongekende mogelijkheden

Multi-cloud en hybrid cloud

Azure is ideaal om on-premises en cloud netwerken met elkaar te verbinden. De Azure networking services zorgen daarmee voor een multi-cloud of hybrid cloud.

Apps bouwen met Kubernetes-omgevingen

Azure biedt verschillende ontwikkeldiensten en DEvOps tools, zoals Kubernetes. Daarmee kun je makkelijk en snel applicaties bouwen, implementeren en ontwikkelen.

Analytics & Big Data

Voor analyse en visualisatie van (big) data biedt Azure ook mogelijkheden, onder ander via Power BI en Databricks. Versterk je besluitvorming met accurate data-analyse.

Database

Beheer je data eenvoudig met diensten als de SQL Database. Azure ondersteunt veel bestaande formats om het jou makkelijk te maken.

Data Storage

Azure verzekert veilige en efficiënte opslag van gegevens. Archivering en back-ups worden correct voor je geregeld. Profiteer ook van de mogelijkheden voor bulk upload of het delen van bestanden.

Machine Learning

Met Azure Machine Learning en de Bot Services kun je processen binnen jouw bedrijf automatiseren en efficiënter laten verlopen. Denk ook aan API’s voor spraakherkenning, tekstanalyse of chatbots.

Ook Microsoft Azure in jouw organisatie?

SCALE IT kan je helpen bij de implementatie van Microsoft Azure met de diensten en tools die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie. Onze consultants adviseren je graag over productiever en effectiever werken met Azure. Samen zorgen we voor een online omgeving die alles biedt wat je nodig hebt, maar die wél overzichtelijk blijft. We regelen de inrichting en het beheer, zodat jij kan doen waar je goed in bent. 

Vraag advies aan
Twee handen geven elkaar een boks
Samen werken

Wij zijn SCALE IT. De IT dienstverlener waar alles draait om mensen

Ondernemen is mensenwerk. Vraagt om verbinding. Is sociaal. Door continu ervaring en kennis te delen, kun je groeien als organisatie. Dat ervaren wij zelf ook. Elke dag opnieuw.

Ons team bestaat uit echte vakmensen. Die niet alleen goed zijn in het regelen van jouw IT, maar ook in het communiceren daarvan. Want werken aan IT doen we samen. We houden van een goed gesprek. Over jouw organisatie en de kansen die er liggen.

De mensen achter SCALE IT
Daniel von Kriegenbergh
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor bij SCALE IT

Klaar voor de volgende stap? Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? We stellen je graag voor aan Daniel. Samen bespreken we wie we zijn, waar we blij van worden en wat we samen kunnen bereiken.