Wat is Microsoft Azure?

Azure is het nieuwe cloudplatform van Microsoft. Geen eigen servers meer of het gebruik van een datacenter, maar werken in de cloud. Dat is hoe wij bij SCALE IT graag werken. Daarom kiezen wij voor Microsoft Azure: het public cloudplatform voor organisaties die al gebruikmaken van Microsoft producten of diensten zoals Microsoft 365. Met Microsoft Azure ben je klaar voor de toekomst. Azure is flexibel, betrouwbaar, veilig en transparant. En waar je ook werkt, je hebt altijd toegang tot je gegevens. Geen hoge en onverwachte kosten, maar alleen betalen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Servers tijdelijk uitschakelen buiten kantooruren of minder mensen aan het werk? Het kan allemaal.

Met Microsoft Azure kun je complexe applicaties bouwen, implementeren en beheren. Daarnaast biedt Microsoft Azure een groot aantal diensten aan, zoals Microsoft Managed Database services en verschillende ontwikkeltools. Met Azure maak je jouw organisatie flexibel en wendbaar.

Oneindige mogelijkheden
Wat biedt Microsoft Azure?

Microsoft Azure biedt meer dan 200 diensten en tools. Dat maakt Azure meer dan een cloud computing platform. Denk ook aan diensten op het gebied van the Internet-of-Things, Machine Learning en Big Data. Met Azure zet je ideeën om in actie!

De consultants van SCALE IT denken graag met je mee om te zien hoe die diensten meerwaarde kunnen vormen voor jouw organisatie.

Man werkt op laptop op gele poef
Wat kan je met Microsoft Azure?
Ongekende mogelijkheden

Daarom kiezen wij voor Microsoft Azure: het public cloudplatform voor organisaties die al gebruikmaken van Microsoft producten of diensten zoals Microsoft 365. Met Microsoft Azure ben je klaar voor de toekomst.

Multi-cloud en hybrid cloud
Azure is ideaal om on-premises en cloud netwerken met elkaar te verbinden. De Azure networking services zorgen daarmee voor een multi-cloud of hybrid cloud.

Apps bouwen met Kubernetes-omgevingen
Azure biedt verschillende ontwikkeldiensten en DEvOps tools, zoals Kubernetes. Daarmee kun je makkelijk en snel applicaties bouwen, implementeren en ontwikkelen.

Analytics & Big Data
Voor analyse en visualisatie van (big) data biedt Azure ook mogelijkheden, onder ander via Power BI en Databricks. Versterk je besluitvorming met accurate data-analyse.

Database
Beheer je data eenvoudig met diensten als de SQL Database. Azure ondersteunt veel bestaande formats om het jou makkelijk te maken.

Data Storage
Azure verzekert veilige en efficiënte opslag van gegevens. Archivering en back-ups worden correct voor je geregeld. Profiteer ook van de mogelijkheden voor bulk upload of het delen van bestanden.

Machine Learning
Met Azure Machine Learning en de Bot Services kun je processen binnen jouw bedrijf automatiseren en efficiënter laten verlopen. Denk ook aan API’s voor spraakherkenning, tekstanalyse of chatbots.

Vragen over Azure?

Onze consultants helpen je graag! Ze kunnen de mogelijkheden binnen jouw organisatie op het gebied van Azure uitgebreid bespreken.

Ook Microsoft Azure in jouw organisatie?

SCALE IT kan je helpen bij de implementatie van Microsoft Azure met de diensten en tools die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie. Onze consultants adviseren je graag over productiever en effectiever werken met Azure. Samen zorgen we voor een online omgeving die alles biedt wat je nodig hebt, maar die wél overzichtelijk blijft. We regelen de inrichting en het beheer, zodat jij kan doen waar je goed in bent. 

Vraag advies aan
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor

Klaar voor de volgende stap?

Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Ik kom graag met je sparren.