Helemaal klaar voor de toekomst
SCALE IT Workspace

De SCALE IT Workspace is jouw eigen digitale werkplek. Die altijd werkt. De ideale en simpele manier om jouw medewerkers overal te laten (samen)werken. Flexibel, 100% veilig, direct schaalbaar en altijd up to date. Zo bewegen we mee met de veranderende behoeften van jouw organisatie. En als klant staat een persoonlijke SCALE IT Coach staat altijd voor je klaar!

Lees meer
Jouw IT beheer in onze handen
Managed Services

Met onze Managed Services heb je jouw persoonlijke werkplekbeheerder, maar dan buiten de deur. Wij nemen jouw IT beheer voor je uit handen. En we zijn 24/7 bereikbaar, dus je onderneming kan gewoon door blijven draaien. Dag en nacht. Overal ter wereld.

Lees meer
On-site beheer. Voor gerichte steun en nóg sneller resultaat
Professional Services

Met de Professional Services van SCALE IT zorgen we voor de juiste IT professional op jouw IT afdeling.  Met de juiste kennis en kunde. Direct inzetbaar en op vaste dagen aanwezig. Als vraagbaak voor jouw IT problemen, maar ook als gezicht van onze remote support desk en specialisten.

Lees meer
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor

Klaar voor de volgende stap?

Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Ik kom graag met je sparren.