Werkplek van de toekomst

SCALE IT Workspace

De SCALE IT Workspace is jouw eigen digitale werkplek. Die altijd werkt. De ideale en simpele manier om jouw medewerkers overal te laten (samen)werken. Flexibel, 100% veilig, direct schaalbaar en altijd up to date. Zo bewegen we mee met de veranderende behoeften van jouw organisatie.

En als klant staat een persoonlijke SCALE IT Coach staat altijd voor je klaar!

Alles over de SCALE IT Workspace

SCALE IT Coach

Een inhoudelijk expert die jou en jouw onderneming kent en meedenkt over mogelijkheden.

  • Ontzorgt
  • Ondersteunt
  • Adviseert
Lees meer
Jouw IT beheer in onze handen
Managed Services

Met onze Managed Services heb je jouw persoonlijke werkplekbeheerder, maar dan buiten de deur. Wij nemen jouw IT beheer voor je uit handen. En we zijn 24/7 bereikbaar, dus je onderneming kan gewoon door blijven draaien. Dag en nacht. Overal ter wereld.

Alles over Managed Services
Intune
On-site beheer. Voor gerichte steun en nóg sneller resultaat
Professional Services

Met de Professional Services van SCALE IT zorgen we voor de juiste IT professional op jouw IT afdeling.  Met de juiste kennis en kunde. Direct inzetbaar en op vaste dagen aanwezig. Als vraagbaak voor jouw IT problemen, maar ook als gezicht van onze remote support desk en specialisten.

Alles over Professional Services
Over ons

Bij SCALE IT draait alles om mensen

Ondernemen is mensenwerk. Vraagt om verbinding. Is sociaal. Door continu ervaring en kennis te delen, kun je groeien als organisatie. Dat ervaren wij zelf ook. Elke dag opnieuw.

Ons team bestaat uit echte vakmensen. Die niet alleen goed zijn in het regelen van jouw IT, maar ook in het communiceren daarvan. Want werken aan IT doen we samen. We houden van een goed gesprek. Over jouw organisatie en de kansen die er liggen.

Over SCALE IT
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor

Klaar voor de volgende stap?

Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Ik kom graag met je sparren.