Helemaal klaar voor de toekomst
De SCALE IT Workspace

De SCALE IT Workspace is jouw eigen digitale werkplek. Die gewoon werkt. Overal en altijd. De ideale en simpele manier om jouw medewerkers overal te laten (samen)werken. Flexibel, 100% veilig, direct schaalbaar en altijd up to date. Zo bewegen we mee met de veranderende behoeften van jouw organisatie. En mocht je ons toch nodig hebben, dan staat jouw persoonlijke SCALE IT Coach voor je klaar.

Alles over de SCALE IT Workspace
SCALE IT Coach
Man werkt op laptop op gele poef
Jouw IT beheer in onze handen
SCALE IT Managed Services

Met onze Managed Services heb je jouw persoonlijke werkplekbeheerder, maar dan buiten de deur. Wij nemen jouw IT beheer voor je uit handen. En we zijn 24/7 bereikbaar, dus je onderneming kan gewoon door blijven draaien. Dag en nacht. Overal ter wereld.

Alles over Managed Services
Piet Baarssen op laptop
Twee handen geven elkaar een boks
Over ons

Bij SCALE IT draait alles om mensen

Ondernemen is mensenwerk. Vraagt om verbinding. Is sociaal. Door continu ervaring en kennis te delen, kun je groeien als organisatie. Dat ervaren wij zelf ook. Elke dag opnieuw.

Ons team bestaat uit echte vakmensen. Die niet alleen goed zijn in het regelen van jouw IT, maar ook in het communiceren daarvan. Want werken aan IT doen we samen. We houden van een goed gesprek. Over jouw organisatie en de kansen die er liggen.

Over SCALE IT
Daniel von Kriegenbergh
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor bij SCALE IT

Klaar voor de volgende stap? Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? We stellen je graag voor aan Daniel. Samen bespreken we wie we zijn, waar we blij van worden en wat we samen kunnen bereiken.