Werkplek van de toekomst

In de SCALE IT Workspace werken mensen samen, ontstaan ideeën. Het is een intuïtieve werkplek op maat, waar je je ambities waar kan maken. Nu en morgen.

De SCALE IT Workspace is dé oplossing voor organisaties die hun medewerkers simpel en veilig willen laten (samen)werken. Alle gebruikers krijgen een moderne werkplek en toegang tot alle essentiële applicaties, bestanden en databases. Dit maakt werken met de SCALE IT Workspace kostenefficiënt en onderhoudsvrij. En het zorgt ook nog eens voor een geweldige nieuwe Microsoft 365-ervaring, inclusief videobellen met Teams.

Waarom de SCALE IT Workspace?

Het nieuwe werken

In de moderne online werkplekomgeving zijn je documenten en applicaties altijd beschikbaar. Jouw medewerkers kunnen dus overal flexibel en efficiënt (samen)werken. Door Microsoft 365 en Teams kan dat op kantoor en vanuit huis.

Up-to-date software

Jouw online werkomgeving is altijd up-to-date. Nieuwe ontwikkelingen of uitbreidingen op komst? We kunnen jouw werkplekomgeving altijd aanpassen en opschalen. Dat maakt jouw digitale werkplek heel toekomstbestendig.

Cybersecurity

Met de single sign in kunnen je medewerkers makkelijk én veilig inloggen in hun digitale werkomgeving. Je data en bestanden liggen veilig opgeslagen in de cloud. En wij zorgen voor regelmatige back-ups van OneDrive. Veilig werken gegarandeerd.

Kostenefficiënt

Met de SCALE IT Workspace weet je altijd waar je aan toe bent. Heb je geen hoge en onverwachte kosten, maar betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Voorspelbaar en per maand opzegbaar.

Haal meer uit de SCALE IT Workspace

Persoonlijke SCALE IT Coach

Bij SCALE IT doen we het samen. Met elkaar. En nog belangrijker… met jou. Daarom heb jij als klant, naast het selfservice portal, de telefonische- én WhatsApp chat service, ook het mobiele nummer van jouw persoonlijke SCALE IT Coach.

Een inhoudelijk expert die jou en jouw onderneming kent. Iemand die je kunt bellen wanneer het onverhoopt toch een keer niet goed gaat. Die met je meedenkt over mogelijkheden, zodat je vandaag én morgen zorgeloos kan ondernemen.

Naar SCALE IT Coach

Onze digitale werkplek ontdekken?

Een flexibele digitale werkomgeving. Veilig, schaalbaar en altijd up-to-date. Samen gaan we de digitale transformatie aan en creëren we jouw kantoor van de toekomst. En wij kunnen jouw moderne werkplekken volledig zorgeloos beheren en managen.

De samenstelling van jouw ideale werkplek is afhankelijk van jouw organisatie en werkplekken. We doen je graag een voorstel. Wil je een andere samenstelling? Heb je eigen applicaties of heb je liever maatwerk? Bij SCALE IT is bijna alles mogelijk.

Kom sparren
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor

Klaar voor de volgende stap?

Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Ik kom graag met je sparren.