Jouw ideale digitale werkplek
Werkplek van de toekomst

In de SCALE IT Workspace werken mensen samen, ontstaan ideeën. Het is een intuïtieve werkplek op maat, waar je je ambities waar kan maken. Nu en morgen.

De SCALE IT Workspace is de ideale oplossing voor organisaties die hun medewerkers simpel en veilig willen laten (samen)werken. Alle gebruikers krijgen een moderne werkplek en toegang tot alle essentiële applicaties, bestanden en databases. Dit maakt werken met de SCALE IT Workspace kostenefficiënt en onderhoudsvrij. En het zorgt ook nog eens voor een geweldige nieuwe Microsoft 365-ervaring, inclusief videobellen met Teams.

Jouw digitale werkplek van nu is ook de werkplek van morgen

Het nieuwe werken

In de moderne online werkplekomgeving zijn je documenten en applicaties altijd beschikbaar. Jouw medewerkers kunnen dus overal flexibel en efficiënt (samen)werken. Door Microsoft 365 en Teams kan dat op kantoor en vanuit huis.

Up-to-date software

Jouw online werkomgeving is altijd up-to-date. Nieuwe ontwikkelingen of uitbreidingen op komst? We kunnen jouw werkplekomgeving altijd aanpassen en opschalen. Dat maakt jouw digitale werkplek heel toekomstbestendig.

Cybersecurity

Met de single sign in kunnen je medewerkers makkelijk én veilig inloggen in hun digitale werkomgeving. Je data en bestanden liggen veilig opgeslagen in de cloud. En wij zorgen voor regelmatige back-ups van OneDrive. Veilig werken gegarandeerd.

Kostenefficiënt

Met de SCALE IT Workspace heb je geen hoge en onverwachte kosten, maar betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Voorspelbaar en per maand opzegbaar.

Hoe ziet de moderne werkplek eruit?

Een moderne werkplek is niet langer een bureau en een computer. Het is een digitale werkomgeving die overal beschikbaar is. Vanuit kantoor, in de trein of bij een klant. Waar ze ook zijn, je medewerkers kunnen gebruik maken van alle bestanden, databases en applicaties. Daarmee kunnen je medewerkers snel schakelen en gemakkelijk samenwerken.

De online werkplek van nu én van de toekomst is flexibel en up-to-date. Geen gedoe met verschillende versies. Altijd de beste bescherming. Nieuwe medewerkers toevoegen? Geen probleem! En wil je meer of andere applicaties gebruiken? Nieuwe applicaties kunnen we makkelijk en snel toevoegen. 

Wat verwachten medewerkers van hun digitale werkomgeving?

Medewerkers willen makkelijk bij alle bestanden en applicaties kunnen. Altijd en overal. Ze willen makkelijk kunnen inloggen. En jij wil graag dat dit ook veilig gebeurt. Daarnaast willen medewerkers makkelijk samenwerken. Live werken in hetzelfde document, snel bestanden delen of aanschuiven bij een online vergadering. Het kan allemaal vanuit de SCALE IT Workspace.

Hoe verhoogt werken vanuit de cloud de effectiviteit?

Door te werken in de cloud kunnen jouw medewerkers makkelijk bij al hun bestanden. Daardoor kunnen ze snel van start. Verder maakt de online werkomgeving samenwerken gemakkelijker. Bestanden delen en overleggen. Geen gedoe met verschillende versies en makkelijk de wijzigingsgeschiedenis inzien.

Kan ik hybride werken met een digitale werkplek van SCALE IT?

Juist met een flexibele, moderne online werkplek maak je hybride werken mogelijk. Waar je ook bent, je bestanden en applicaties zijn beschikbaar. Jouw medewerkers kunnen dus makkelijk schakelen tussen thuiswerken en op kantoor werken. 

Wat biedt Microsoft Office 365?

Microsoft 365 is een betrouwbare en schaalbare oplossing voor de werkplek van de toekomst. Het combineert vertrouwde Microsoft applicaties als Word en Excel met cloud-applicaties zoals SharePoint en Teams. De mogelijkheden zijn veelzijdig en naar wens samen te stellen.

Nico Dreef werkt op laptop
Haal meer uit je SCALE IT Workspace

Persoonlijke SCALE IT Coach

Bij SCALE IT doen we het samen. Met elkaar. En nog belangrijker… met jou. Daarom heb jij als klant, naast het selfservice portal, de telefonische- én WhatsApp chat service, ook het mobiele nummer van jouw persoonlijke SCALE IT Coach.

Een inhoudelijk expert die jou en jouw onderneming kent. Iemand die je kunt bellen wanneer het onverhoopt toch een keer niet goed gaat. Die met je meedenkt over mogelijkheden, zodat je vandaag én morgen zorgeloos kan ondernemen.

Naar SCALE IT Coach

Onze digitale werkplek ontdekken?

Een flexibele digitale werkomgeving. Veilig, schaalbaar en altijd up-to-date.

Samen gaan we de digitale transformatie aan en creëren we jouw kantoor van de toekomst. En wij kunnen jouw moderne werkplekken volledig zorgeloos beheren en managen.

De samenstelling van jouw ideale werkplek is afhankelijk van jouw organisatie en werkplekken. We doen je graag een voorstel. Wil je een andere samenstelling? Of heb je eigen applicaties? Heb je liever maatwerk? Bij SCALE IT is bijna alles mogelijk.

Kom sparren
Twee handen geven elkaar een boks
Over SCALE IT

Bij ons draait het om mensen. Niet om IT

Ondernemen is mensenwerk. Vraagt om verbinding. Is sociaal. Door continu ervaring en kennis te delen, kun je groeien als organisatie. Dat ervaren wij zelf ook. Elke dag opnieuw.

Ons team bestaat uit echte vakmensen. Die niet alleen goed zijn in het regelen van jouw IT, maar ook in het communiceren daarvan. Want werken aan IT doen we samen. We houden van een goed gesprek. Over jouw organisatie en de kansen die er liggen.

De mensen achter SCALE IT
Daniel von Kriegenbergh
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor bij SCALE IT

Klaar voor de volgende stap? Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? We stellen je graag voor aan Daniel. Samen bespreken we wie we zijn, waar we blij van worden en wat we samen kunnen bereiken.