Met de Professional Services van SCALE IT bouw je verder op de beloftes van de SCALE IT Workspace. Nóg persoonlijker beheer, want onze professional is op vaste dagen aanwezig op jouw locatie. Als vraagbaak voor jouw problemen, maar ook als gezicht van onze remote support desk en specialisten.

Waarom kiezen voor een professional van SCALE IT?

Beheer is mensenwerk. En vraagt om begrip van jouw omgeving én cultuur. Daarom is het zo belangrijk dat je precies de juiste professional in jouw organisatie opneemt. Een professional die perfect matcht met je eigen personeel en altijd past bij de cultuur van jouw organisatie. Zo word jij beter begrepen en heb je directer antwoord. En kan je onbezorgd werken aan innovatieve oplossingen voor je bedrijfsmatige uitdagingen.

Onze professionals zijn...

Gemotiveerd, ambitieus en staan klaar om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Waarom zou je kiezen voor een professional van SCALE IT? Wij hebben de voordelen voor je op een rij gezet.

Wat zijn de mogelijkheden?

Heb je behoefte aan een vast aanspreekpunt op jouw locatie? Iemand die je kan helpen met werkplek en/of Microsoft 365 ondersteuning? Dan ben je het beste geholpen met een van onze werkplek ondersteuners. Heb je liever een professional die inhoudelijk met werkplekbeheer aan de slag gaat en jouw vragen gemakkelijk vertaalt naar technische oplossingen? Kies dan voor een van onze werkplekbeheerders. Hieronder meer over de mogelijkheden.

Werkplek ondersteuner

€400/dag

De SCALE IT Werkplek Ondersteuner is het gezicht en eerste aanspreekpunt op jouw locatie. Zo verlagen we de drempel om ondersteuning te vragen en kunnen wij dagelijkse problemen beter in kaart brengen en structureel oplossen. Hij heeft korte lijnen met het vaste remote support team en verzorgt de vertaling van de klantwensen voor ondersteuning bij moeilijkere vraagstukken.

 • M365 ondersteuning
 • Werkplek ondersteuning

Gecertificeerd op:

 • MS365 Fundamentals (MS900)
 • Windows Client (MD100)
 • Training Communicatiestijlen
Werkplek beheerder

€600/dag

De SCALE IT Werkplek Beheerder vertaalt klantvragen naar technische oplossingen en voert deze ook grotendeels on-site uit. Hij denkt mee in de processen van jouw organisatie en geeft advies waar verbeteringen mogelijk zijn. Hij heeft korte lijnen met ons team van specialisten die klaar staan om te ondersteunen bij de meest complexe vraagstukken.

 • MS365 beheer
 • Werkplek beheer
 • Werkplek advies

Gecertificeerd op:

 • Managing Modern Desktop (MD101)
 • ITIL4 Foundation
 • Training Adviesvaardigheden
Altijd de juiste ondersteuning

Met de professional services van SCALE IT kies jij zelf welke ondersteuning je kan gebruiken en hoe veel dagen je een professional nodig hebt. Wel zo gemakkelijk! Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een professional aan voor jouw organisatie!

Maak kennis met onze professionals