Met de Professional Services van SCALE IT zorgen we voor de juiste IT professional op jouw IT afdeling.  Met de juiste kennis en kunde. Direct inzetbaar en op vaste dagen aanwezig. Als vraagbaak voor jouw IT problemen, maar ook als gezicht van onze remote supportdesk en IT specialisten.

Waarom kiezen voor een IT professional van SCALE IT?

Beheer is mensenwerk. En vraagt om begrip van jouw omgeving én cultuur. Daarom is het zo belangrijk dat je precies de juiste IT professional in jouw organisatie opneemt. Een professional die perfect matcht met je eigen personeel en altijd past bij de cultuur van jouw organisatie. Zo word jij beter begrepen en heb je directer antwoord. En kan je onbezorgd werken aan innovatieve oplossingen voor je bedrijfsmatige uitdagingen.

Met de Professional Services van SCALE IT kies je zelf welke ondersteuning je kan gebruiken en hoeveel dagen je een IT professional nodig hebt. Wel zo makkelijk!

Onze IT professionals zijn...

Gemotiveerd, ambitieus en staan klaar om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Wij hebben de voordelen voor je op een rij gezet.

Wat zijn de mogelijkheden bij SCALE IT?

Werkplekondersteuning

Heb je behoefte aan een vast aanspreekpunt op jouw eigen locatie? Iemand die je kan helpen met werkplek en/of Microsoft 365 ondersteuning? Dan ben je het beste geholpen met een van onze werkplekondersteuners.

€400 per dag

De SCALE IT Werkplekondersteuner is het gezicht en eerste aanspreekpunt op jouw locatie. Zo verlagen we de drempel om ondersteuning te vragen en kunnen wij dagelijkse problemen beter in kaart brengen en structureel oplossen. Hij heeft korte lijnen met het vaste remote support team en verzorgt de vertaling van de klantwensen voor ondersteuning bij moeilijkere vraagstukken.

 • Microsoft 365 ondersteuning
 • Werkplek ondersteuning

Gecertificeerd op:

 • Microsoft 365 Fundamentals (MS900)
 • Windows Client (MD100)
 • Training Communicatiestijlen

Werkplekbeheer

Heb je liever een professional die inhoudelijk met werkplekbeheer aan de slag gaat en jouw vragen gemakkelijk vertaalt naar technische oplossingen? Kies dan voor een van onze werkplekbeheerders.

€600 per dag

De SCALE IT Werkplekbeheerder vertaalt klantvragen naar technische oplossingen en voert deze ook grotendeels on-site uit. Hij denkt mee in de processen van jouw organisatie en geeft advies waar verbeteringen mogelijk zijn. Hij heeft korte lijnen met ons team van specialisten die klaar staan om te ondersteunen bij de meest complexe vraagstukken.

 • Microsoft 365 beheer
 • Werkplekbeheer
 • Werkplek advies

Gecertificeerd op:

 • Managing Modern Desktop (MD101)
 • ITIL4 Foundation
 • Training Adviesvaardigheden
Onze diensten

Wat we nog meer voor je kunnen doen

SCALE IT Workspace

De SCALE IT Workspace is dé oplossing voor organisaties die hun medewerkers simpel en veilig digitaal willen laten (samen)werken.

Lees meer

Managed Services

Geen zorgen meer over jouw IT omgeving. Met onze Managed Services kunnen we jouw IT beheer volledig inrichten, verbeteren én managen.

Lees meer
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor

Klaar voor de volgende stap?

Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Ik kom graag met je sparren.