Vanaf nu werk je anders
Microsoft 365 Business

Met Microsoft 365 Business beschik je over een veelzijdige moderne werkplekoplossing voor zorgeloos ondernemen. Cloudgebaseerd, waardoor gebruikers altijd en overal aan de slag kunnen. En waardoor samenwerken in teams nog makkelijker wordt. De oplossing voor bijna alle bedrijven. Van klein en middelgroot tot groot.

Sinds jaar en dag zijn Microsoft-toepassingen zoals Word en Excel gevestigde namen voor gebruik op kantoor. Met Microsoft 365 zijn hier de mogelijkheden van de cloud aan toegevoegd. Bijvoorbeeld met Teams en Sharepoint. Kies je voor Microsoft 365 Business, dan krijg je een betaalbare, maar ook schaalbare en betrouwbare mobiele oplossing waarmee gebruikers overal kunnen (samen)werken.

Piet Baarssen op laptop
Steeds nieuwe mogelijkheden
Up to date met Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business is eigenlijk het Zwitsers zakmes waar geen ondernemer zonder kan. Een werkplek virtualiseren? Geen probleem. Microsoft 365 Business werkt prima samen met Azure Virtual Desktop. Net als Mobile Device Management, een tool voor het garanderen van security op mobiele apparaten. Hiermee bereik je op een gebruiksvriendelijke manier een hoog veiligheidsniveau.

En Microsoft komt steeds met nieuwe applicaties, waardoor je snel de nieuwste mogelijkheden kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan Sway of Forms. Je werkt er eenvoudig mee vanaf elk apparaat waarop Microsoft 365 Business geïnstalleerd is. Kostenefficiënt, moeiteloos en - omdat het nu eenmaal Microsoft Office is - vertrouwd voor iedereen.

Schoenen op bureau
Samen staan we sterk
SCALE IT is jouw Microsoft 365 Partner

SCALE IT kan je als Microsoft 365 Partner helpen bij het implementeren en gebruiken van Microsoft 365 Business. Samen lopen we door de ‘menukaart’ om te zien welke Microsoft 365 diensten nodig zijn voor jouw bedrijf. Implementatie kunnen we volledig voor je regelen, net als het veilig en up-to-date houden van jouw online werkomgeving. En krijgt jouw organisatie in de loop van de jaren andere behoeftes? Dan bewegen we gewoon met je mee.

Vrouw hybride werken
Verbind je werknemers

Waarom Microsoft 365 Business?

Efficiënt samenwerken
Met Microsoft 365 Business wordt samenwerken makkelijk. Van vergaderen van Teams, ook vanuit huis, of het delen van bestanden via Sharepoint: het is allemaal mogelijk. Met de webversies werk je medewerkers ook makkelijk vanuit hetzelfde bestand.

Overal aan de slag
Jouw medewerkers kunnen overal aan de slag. Alle bestanden en data staan op een centraal punt in de cloud. Ook in het buitenland, vanuit huis of bij een klant kan iedereen direct aan de slag.

Schaalbaar
Groeit je bedrijf en heb je meer accounts nodig? Geen probleem. Microsoft 365 Business is makkelijk schaalbaar. Ook nieuwe functies, tools of apps zijn eenvoudig toe te voegen. Zo groeit Microsoft 365 met jouw bedrijf.

Flexibel en schaalbaar
Abonnementen Microsoft 365

Microsoft 365 is er voor alle soorten bedrijven, van klein tot middelgroot of groot. Er is altijd een abonnement op maat voor jouw onderneming.

Microsoft 365 Business Basic
Met alle web en mobiele office-apps, hulpprogramma’s en de mogelijkheid om bestanden te delen. Gedeeltelijke toegang tot mail, agenda’s en communicatietools.

Microsoft 365 voor bedrijven
Met alle web, mobiele en desktopversies van de office-apps. Mogelijkheden om bestanden te delen en ondersteuning.

Microsoft 365 Business Standard
Uitgebreidere versie, met naast de office app voor web, mobiel en desktop, ook alle opties voor teamwerk en communicatie. Ook ondersteuning en hulpprogramma’s beschikbaar.

Microsoft 365 Business Premium
Uitgebreidste versie, met naast alle opties van Microsoft 365 Business Standard ook Advanced Threat Protection en beheer van pc’s en mobiele apparaten.

Microsoft 365 E3
De allerbeste productiviteitsapps met Teams, intranet (bijvoorbeeld via Sharepoint en Yammer) en tools voor werkbeheer, van Planner tot Power apps.

Microsoft 365 E5
Alle apps en tools van E3, maar ook geavanceerde analysetools als Power BI Pro en gegevensbescherming met beveiligingsbeheer.

Moeite met kiezen?

Onze consultants helpen je graag met jouw keuze van het meest geschikte Microsoft 365 abonnement. Ook combinaties en hybride vormen zijn mogelijk. 

Daniel von Kriegenbergh
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor bij SCALE IT

Klaar voor de volgende stap? Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? We stellen je graag voor aan Daniel. Samen bespreken we wie we zijn, waar we blij van worden en wat we samen kunnen bereiken.