Je bent bij ons…
In goede handen

Met de Managed Services van SCALE IT heb je geen zorgen meer over jouw IT omgeving. Wij kunnen jouw IT beheer volledig inrichten, verbeteren en managen. We zorgen ervoor dat je volledig beschermd bent tegen spam en virussen. En je systemen zijn volledig schaalbaar, dus je capaciteitsproblemen of vertragingen behoren tot de verleden tijd.

Wij zorgen dat alles werkt. Zodat jij vrij bent om te doen waar je goed in bent: ondernemen. Heb je toch hulp nodig? Ons support team staat 24/7 voor je klaar. In geval van nood zijn wij zelfs 's nachts telefonisch bereikbaar. Je krijgt altijd iemand aan de telefoon die jou en je organisatie begrijpt. En andersom. Samen werken, daar houden we van.

Piet Baarssen met laptop
Twee handen geven elkaar een boks
Samen werken

Wij zijn SCALE IT. De IT dienstverlener waar alles draait om mensen

Ondernemen is mensenwerk. Vraagt om verbinding. Is sociaal. Door continu ervaring en kennis te delen, kun je groeien als organisatie. Dat ervaren wij zelf ook. Elke dag opnieuw.

Ons team bestaat uit echte vakmensen. Die niet alleen goed zijn in het regelen van jouw IT, maar ook in het communiceren daarvan. Want werken aan IT doen we samen. We houden van een goed gesprek. Over jouw organisatie en de kansen die er liggen.

Over SCALE IT
Daniel von Kriegenbergh
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor bij SCALE IT

Klaar voor de volgende stap? Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? We stellen je graag voor aan Daniel. Samen bespreken we wie we zijn, waar we blij van worden en wat we samen kunnen bereiken.