Jouw IT altijd veilig en up-to-date

SCALE IT beheert de IT van meerdere bedrijven in de regio Hilversum. We zorgen dat jouw IT omgeving altijd up-to-date en veilig is. Zo zijn onze klanten in Hilversum altijd beschermd tegen storingen, spam en virussen. Wanneer er toch IT problemen opkomen, schakelen wij meteen om de problemen op te lossen. Wij zijn altijd dichtbij! Zo kan je altijd en overal veilig (samen)werken.

Ons IT-beheer kan opgedeeld worden in drie verschillende vormen:

Functioneel beheer

Hierbij richten wij ons op het optimaliseren van IT-systemen en applicaties om te voldoen aan de specifieke behoeften en doelen van jouw organisatie. We kijken samen welke functionele vereisten jouw IT omgeving nodig heeft. Met het functioneel IT-beheer van SCALE IT kan je organisatie efficiëntere processen implementeren, productiviteit verhogen en de gebruikservaring verbeteren!

Applicatiebeheer

Applicatiebeheer omvat het volledige proces van het beheren en onderhouden van softwareapplicaties binnen jouw organisatie. Denk hierbij aan taken zoals het installeren, configureren en monitoren van applicaties, het uitvoeren van updates en patches, en het bieden van technische ondersteuning aan gebruikers.

Technisch beheer

De IT infrastructuur waar je applicaties op draaien moet ook onderhouden worden. De apparatuur verouderd en kan stuk gaan. Wij zorgen dat onderdelen of apparaten altijd op tijd geupdate, gerepareerd of vervangen worden.

En we doen nog meer!

Wij regelen de IT van meerdere organisaties in Hilversum. Dit gaat verder dan alleen IT beheer! Bij SCALE IT kijken we naar jouw organisatie, en wat je wil bereiken. Zo kijken we samen welke IT oplossingen bij jouw organisatie passen.

De SCALE IT Workspace

De SCALE IT Workspace is jouw eigen digitale werkplek. Die gewoon werkt. Overal en altijd.

Meer info

SCALE IT Coach

Jouw IT coach houdt je IT landschap in de gaten en adviseert je. Zo heb je een coach die jou en je onderneming kent.

Meer info

IT beveiliging

Verbeter je IT beveiliging en blijf cybercriminelen de baas!

Meer info

Professional Services

On-site beheer. Voor gerichte steun en nóg sneller resultaat.

Meer info

IT beheer door SCALE IT

Bij SCALE IT zorgen we ervoor dat jouw IT-omgeving probleemloos functioneert, zodat jij je kunt richten op waar je goed in bent: ondernemen. We bieden ondersteuning aan midden- en kleinbedrijven bij het opzetten en beheren van hun IT-omgeving. Zo heb jij geen zorgen over de veiligheid van jouw IT omgeving.

Hulp nodig?

Wil je weten of jouw IT omgeving veilig en toekomstbestendig is? Of loop je tegen IT uitdagingen aan waar jullie zelf niet uitkomen? Kom dan met ons sparren. Plan een IT sparringsessie van 30 minuten in. Tijdens deze sessie bespreken we je uitdagingen en krijg je een IT advies op de hoofdlijnen. Heb je een concrete vraag? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op