Is jouw onderneming in de omgeving van Hilversum gevestigd? Overweeg je om jouw IT uit te besteden? Dan staan onze deskundige IT professionals staan klaar om je te helpen. Met onze expertise en focus op Microsoft Azure en Microsoft Intune, helpen we jouw organisatie bij het inrichten, verbeteren of volledig uitbesteden van je IT.

Jouw IT altijd veilig en up-to-date

Bij SCALE IT nemen we de IT verantwoordelijkheid op ons voor verschillende bedrijven in de regio Hilversum. Onze missie is om hun IT infrastructuur continu te onderhouden en up-to-date te houden terwijl we de hoogste beveiligingsnormen waarborgen. Met deze aanpak blijven onze klanten in Hilversum voortdurend beschermd tegen onderbrekingen, ongewenste e-mails en virale bedreigingen. Als er toch technische complicaties optreden, zijn we er direct bij om een oplossing te vinden. Daarom garanderen wij dat je altijd en overal op een veilige manier kunt werken, zowel individueel als in teamverband.

Ons IT beheer kan opgedeeld worden in drie verschillende vormen:

SCALE IT doet meer

Bij SCALE IT in Hilversum beheren we niet alleen de IT-infrastructuren voor diverse ondernemingen. Onze dienstverlening reikt veel verder. Onze focus ligt op het begrijpen van jouw bedrijf en jouw specifieke doelstellingen. Op basis daarvan adviseren we over de IT oplossingen die optimaal aansluiten bij de unieke behoeften van jouw organisatie.

Intune
De diensten van SCALE IT

De SCALE IT Workspace

De SCALE IT Workspace is dé oplossing voor organisaties die hun medewerkers simpel en veilig willen laten (samen)werken. Alle gebruikers krijgen een moderne werkplek en toegang tot alle essentiële applicaties, bestanden en databases. Dit maakt werken met de SCALE IT Workspace kostenefficiënt en onderhoudsvrij.

Lees meer

SCALE IT Coach

Bij SCALE IT doen we het samen. Daarom heb jij als klant van onze Workspace, naast het selfservice portal, de telefonische- én WhatsApp chat service, ook het mobiele nummer van jouw persoonlijk SCALE IT Coach. Iemand die het IT landschap in de gaten houdt en jou adviseert. Een coach die jou en jouw onderneming kent.

Lees meer

IT beveiliging

Een goede IT beveiliging is essentieel. Twijfel je of jouw organisatie voldoende beschermd is tegen cybercriminaliteit? Heb je vragen over IT beveiliging? Hulp nodig bij het beveiligen van je IT systemen of advies nodig voor het creëren van awareness binnen jouw organisatie? SCALE IT helpt je graag!

Lees meer

Professional Services

Met de Professional Services van SCALE IT zorgen we voor de juiste IT professional op jouw IT afdeling.  Met de juiste kennis en kunde. Direct inzetbaar en op vaste dagen aanwezig. Als vraagbaak voor jouw IT problemen, maar ook als gezicht van onze remote supportdesk en IT specialisten.

Lees meer

SCALE IT: Jouw IT partner

Bij SCALE IT hebben we één prioriteit: ervoor zorgen dat je IT infrastructuur naadloos werkt zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent, namelijk jouw bedrijf. Wij staan klaar om kleine en middelgrote ondernemingen bij te staan bij het opbouwen en beheren van hun IT netwerk. Met onze hulp, kun je zonder zorgen genieten van de voordelen van hybride werken.

Ben je benieuwd naar de potentiële mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan een IT-brainstormsessie met één van onze IT experts. Gedurende deze sessie van 30 minuten bespreken we  IT gerelateerde uitdagingen en ontvang je een overzichtelijk IT advies. Voor specifieke vragen, neem gerust direct contact met ons op.

Man op bank aan het bellen
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor

Klaar voor de volgende stap?

Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Ik kom graag met je sparren.