Een moderne werkplek is niet langer een bureau en een computer. Het is een digitale werkomgeving die overal beschikbaar is. Vanuit kantoor, in de trein of bij een klant. Waar ze ook zijn, je medewerkers kunnen gebruik maken van alle bestanden, databases en applicaties. Daarmee kunnen je medewerkers snel schakelen en gemakkelijk samenwerken.

Wat zijn de voordelen van een moderne werkplek?

De online werkplek van nu én van de toekomst is flexibel en up-to-date. Geen gedoe met verschillende versies. Altijd de beste bescherming. Nieuwe medewerkers toevoegen? Geen probleem! En wil je meer of andere applicaties gebruiken? Nieuwe applicaties kunnen we makkelijk en snel toevoegen.

Wat verwachten medewerkers van hun digitale werkomgeving?

Medewerkers willen makkelijk bij alle bestanden en applicaties kunnen. Altijd en overal. Ze willen makkelijk kunnen inloggen. En jij wil graag dat dit ook veilig gebeurt. Daarnaast willen medewerkers makkelijk samenwerken. Live werken in hetzelfde document, snel bestanden delen of aanschuiven bij een online vergadering.

Hoe verhoogt werken vanuit de cloud de effectiviteit?

Door te werken in de cloud kunnen jouw medewerkers makkelijk bij al hun bestanden. Daardoor kunnen ze snel van start. Verder maakt de online werkomgeving samenwerken gemakkelijker. Bestanden delen en overleggen. Geen gedoe met verschillende versies en makkelijk de wijzigingsgeschiedenis inzien.

Kan ik hybride werken met een digitale werkplek?

Juist met een flexibele, moderne online werkplek maak je hybride werken mogelijk. Waar je ook bent, je bestanden en applicaties zijn beschikbaar. Jouw medewerkers kunnen dus makkelijk schakelen tussen thuiswerken en op kantoor werken.

Wat biedt Microsoft Office 365?

Microsoft 365 is een betrouwbare en schaalbare oplossing voor de werkplek van de toekomst. Het combineert vertrouwde Microsoft applicaties als Word en Excel met cloud-applicaties zoals SharePoint en Teams. De mogelijkheden zijn veelzijdig en naar wens samen te stellen.

De digitale werkplek ontdekken?

Het kan allemaal vanuit de SCALE IT Workspace. Samen gaan we de digitale transformatie aan en zorgen we ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst. Wij kunnen jouw moderne werkplekken volledig zorgeloos beheren en managen.

Hoe we de digitale omgeving gaan samenstellen is afhankelijk van jouw organisatie en werkplekken. We doen je graag een voorstel. Heb je eigen applicaties of heb je liever maatwerk? Bij SCALE IT is bijna alles mogelijk.

 

Nieuws

Wellicht ook interessant voor je
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor

Klaar voor de volgende stap?

Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Ik kom graag met je sparren.