Bevindt jouw onderneming zich nabij Amsterdam en overweeg je de IT beheertaken te delegeren? Onze deskundige IT professionals staan klaar om je bij te staan. We leveren eenvoudige, aanpasbare en uitbreidbare oplossingen voor werkplekken, zodat je altijd kunt rekenen op betrouwbare IT ondersteuning.

Jouw IT is altijd beschermd en up-to-date

Bij SCALE IT zijn we verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de IT omgevingen van meerdere bedrijven in Amsterdam en omgeving. Onze doelstelling is om jouw IT omgeving altijd up-to-date en veilig te houden. Zo ben je constant beschermd zijn tegen storingen, spam en malware. Bij technische problemen komen wij direct in actie om een oplossing te bieden. Wij zorgen ervoor dat jouw team continu efficiënt kan (samen)werken.

Ons IT beheer kan opgedeeld worden in drie verschillende vormen:

SCALE IT doet meer

Onze service gaat verder dan enkel IT beheer. We willen jouw bedrijf door en door begrijpen en op basis daarvan IT oplossingen aanbieden die perfect matchen met de unieke behoeften van jouw organisatie. Wij verzorgen de IT omgevingen van meerdere bedrijven in omgeving Amsterdam, en zijn daarom altijd bij je in de buurt!

Hoe kunnen we je helpen?

De SCALE IT Workspace

Een flexibele digitale werkomgeving. Veilig, schaalbaar en altijd up-to-date. Samen gaan we de digitale transformatie aan en creëren we jouw kantoor van de toekomst. En wij kunnen jouw moderne werkplekken volledig zorgeloos beheren en managen.

Lees meer

SCALE IT Coach

SCALE IT wil dat jij je bezig kan houden met ondernemen. Met een persoonlijke IT Coach ontzorgen we je, zodat jij op andere zaken kan focussen. De IT Coach kent jouw bedrijf en de IT-infrastructuur ervan door en door. Daarom kun je het IT-beheer met een gerust hart in de handen van de IT Coach leggen.

Lees meer

Managed Services

Met de Managed Services van SCALE IT heb je geen zorgen meer over jouw IT omgeving. Wij kunnen jouw IT beheer volledig inrichten, verbeteren en managen. We zorgen ervoor dat je volledig beschermd bent tegen spam en virussen. En je systemen zijn volledig schaalbaar, dus je capaciteitsproblemen of vertragingen zijn verleden tijd.

Lees meer

Professional Services

Met de Professional Services van SCALE IT zorgen we voor de juiste IT professional op jouw IT afdeling.  Met de juiste kennis en kunde. Direct inzetbaar en op vaste dagen aanwezig. Als vraagbaak voor jouw IT problemen, maar ook als gezicht van onze remote supportdesk en IT specialisten.

Lees meer

SCALE IT: Jouw IT partner in Amsterdam

Onze missie is duidelijk: zorgen dat jouw IT vlekkeloos functioneert, zodat jij je kunt richten op je core business. Voor zowel kleine als middelgrote bedrijven in Amsterdam en omgeving staan we klaar om te helpen bij het opzetten en onderhouden van IT omgevingen. Neem contact met ons op om er achter te komen hoe we jouw IT omgeving naar een nieuw niveau kunnen tillen.

Wil je weten of jouw IT omgeving veilig en future-proof is? Plan een IT sparringsessie met één van onze IT specialisten. In een halfuur bespreken we jouw IT uitdagingen en krijg je duidelijk IT advies.

Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor

Klaar voor de volgende stap?

Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Ik kom graag met je sparren.