Ben jij de voetbalkoning(in) van jouw organisatie?

Heb jij een collega die beweert álles van voetbal te weten? Die feilloos weet welke spelers Nederland naar de finale gaan loodsen? Zo’n thuisbondscoach, die jou wel even uitlegt wie het WK gaat winnen? Dan is dit jouw moment om voor eens en altijd te bepalen wie de voetbalkoning(in) van jouw organisatie is.

Meld je met jouw organisatie aan voor de SCALE IT WK poule, voorspel de uitslagen van de wedstrijden en ga de strijd aan met je collega's. Wie weet sleept een van jullie wel een prachtige prijs in de wacht!

Hoe werkt het?

Iedere organisatie speelt mee in zijn eigen WK Poule. Zo strijd je altijd tegen je collega’s om de felbegeerde eerste plaats. Daarnaast speelt iedereen ook automatisch mee met de algemene SCALE IT WK Poule.

Wil je jouw organisatie aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in. Nadat je bent aangemeld komen we bij je langs om een welkomstpakket te overhandigen.

Meld jouw organisatie nu aan

Wat kun je winnen?

Onze prijzen zijn zo mooi, dat wij niet wilden en konden kiezen. Dus, ben jij de winnaar van onze WK poule? Dan mag je ZELF KIEZEN uit de volgende twee hoofdprijzen:

Heb je de hoofdprijs helaas niet gewonnnen? Niet getreurd! Je maakt kans op een mooie prijs tot en met plaats 15.

YES, ik doe mee!

AJAX - FEYENOORD

Twee Business-seat tickets voor de wedstrijd AJAX – FEYENOORD op zondag 19 maart 2023

Grand Prix van Zandvoort 2023

Twee Formule 1 kaartjes voor de Grand Prix van Zandvoort 2023

Twee handen geven elkaar een boks
Samen werken

Wij zijn SCALE IT. De IT dienstverlener waar alles draait om mensen

Ondernemen is mensenwerk. Vraagt om verbinding. Is sociaal. Door continu ervaring en kennis te delen, kun je groeien als organisatie. Dat ervaren wij zelf ook. Elke dag opnieuw.

Ons team bestaat uit echte vakmensen. Die niet alleen goed zijn in het regelen van jouw IT, maar ook in het communiceren daarvan. Want werken aan IT doen we samen. We houden van een goed gesprek. Over jouw organisatie en de kansen die er liggen.

Over SCALE IT