Bevindt jouw onderneming zich nabij Utrechten overweeg je de IT beheertaken te delegeren? Onze deskundige IT professionals staan klaar om je bij te staan. We leveren eenvoudige, aanpasbare en uitbreidbare oplossingen voor werkplekken, zodat je altijd kunt rekenen op betrouwbare IT ondersteuning.

Jouw IT, altijd veilig en up-to-date

SCALE IT beheert de IT omgevingen van verschillende bedrijven in de regio Utrecht. We zorgen dat jouw IT omgeving altijd veilig en up-to-date is. Zo zijn onze klanten in Utrecht altijd beschermd tegen storingen, spam en virussen. Wanneer er toch IT problemen opkomen, schakelen wij meteen om de problemen op te lossen. Wij zijn altijd bij je in de buurt. Zo kan je altijd en overal veilig (samen)werken!

Ons IT beheer kan opgedeeld worden in drie verschillende vormen:

Onze IT specialisten staan voor je klaar

Met ons IT beheer in Utrecht weten wij precies hoe we jouw IT uitdagingen kunnen oplossen. Wij begrijpen je organisatie, je doelstellingen en je mensen. Alleen op die manier kunnen we er voor zorgen dat jij een snelle en veilige IT omgeving hebt.

Naast IT beheer doen we nog meer. Kies bijvoorbeeld voor de SCALE IT Workspace voor een moderne werkplek waarin je medewerkers altijd toegang hebben tot alle applicaties, bestanden en databases, waar ze ook zijn. Wil je je IT beveiliging (verder) op orde krijgen, ook dan kunnen we je helpen. En met onze Professional Services verzorgen we on-site beheer op een vaste dag per week.

 

De SCALE IT Workspace

De SCALE IT Workspace is dé oplossing voor organisaties die hun medewerkers simpel en veilig willen laten (samen)werken. Alle gebruikers krijgen een moderne werkplek en toegang tot alle essentiële applicaties, bestanden en databases. Dit maakt werken met de SCALE IT Workspace kostenefficiënt en onderhoudsvrij.

Meer info

SCALE IT Coach

Bij SCALE IT doen we het samen. Daarom heb jij als klant van onze Workspace, naast het selfservice portal, de telefonische- én WhatsApp chat service, ook het mobiele nummer van jouw persoonlijk SCALE IT Coach. Iemand die het IT landschap in de gaten houdt en jou adviseert. Een coach die jou en jouw onderneming kent.

Meer info

IT beveiliging

Een goede IT beveiliging is essentieel. Twijfel je of jouw organisatie voldoende beschermd is tegen cybercriminaliteit? Heb je vragen over IT beveiliging? Hulp nodig bij het beveiligen van je IT systemen of advies nodig voor het creëren van awareness binnen jouw organisatie? SCALE IT helpt je graag!

Meer info

Professional Services

Met de Professional Services van SCALE IT zorgen we voor de juiste IT professional op jouw IT afdeling.  Met de juiste kennis en kunde. Direct inzetbaar en op vaste dagen aanwezig. Als vraagbaak voor jouw IT problemen, maar ook als gezicht van onze remote supportdesk en IT specialisten.

Meer info

IT beheer in Utrecht

Wij zorgen dat jouw IT omgeving altijd snel en veilig is. Inmiddels verzorgen wij de IT van meerdere partijen in Utrecht. Dit varieert van algemeen IT beheer tot het uitvoeren van migraties en het uitvoeren van IT beveiligingsprojecten. Kortom, wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van kleinere en middelgrote bedrijven bij het opbouwen en beheren van hun IT-landschap. Zo hebben jullie geen kopzorgen over IT zaken!

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je zekerheid dat jouw IT systeem veilig en klaar voor de toekomst is? Of kom je bepaalde IT problemen tegen die je intern niet kunt oplossen? Plan dan een IT sparringssessie met één van onze IT specialisten in. Tijdens deze 60-minuten durende sessie bespreken we je uitdagingen en geven we je een IT advies op de hoofdlijnen. Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op
Man op bank aan het bellen
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor

Klaar voor de volgende stap?

Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Ik kom graag met je sparren.