Is jouw onderneming gevestigd nabij Apeldoorn en overweeg je om de zorg voor je IT infrastructuur uit handen te geven? Onze team van IT experts staat klaar om je bij te staan. Wij leveren gebruiksvriendelijke, aanpasbare en uitbreidbare oplossingen voor werkplekken. Bij ons kun je erop vertrouwen dat jouw IT omgeving optimaal wordt beheerd.

Flexibele en schaalbare werkplekoplossingen

In onze rol als IT beheerders nemen wij de zorg op ons voor de IT infrastructuren van diverse bedrijven in de regio Apeldoorn. Ons streven is ervoor te zorgen dat de IT omgevingen van onze klanten te allen tijde beveiligd, up-to-date en toekomstbestendig zijn. We doen er alles aan om onze klanten te beschermen tegen IT gerelateerde bedreigingen, variërend van cybercriminaliteit tot systeemstoringen en ongewenste e-mails. Mocht er ondanks onze inspanningen een IT probleem ontstaan, dan staan we onmiddellijk klaar om het aan te pakken. Wij zijn nooit ver weg. Zo garanderen we dat je altijd en overal veilig kunt werken, alleen of in teamverband.

Ons IT beheer kan opgedeeld worden in drie verschillende vormen:

SCALE IT doet nog meer

We verzorgen de IT services voor diverse bedrijven in Apeldoorn. Maar de dienstverlening bij SCALE IT gaat verder dan louter IT beheer. We nemen de tijd om jouw bedrijf te leren kennen en de doelen te begrijpen. Op basis daarvan stellen we samen de IT strategieën vast die het beste aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie.

Intune
De diensten van SCALE IT

De SCALE IT Workspace

De SCALE IT Workspace is dé oplossing voor organisaties die hun medewerkers simpel en veilig willen laten (samen)werken. Alle gebruikers krijgen een moderne werkplek en toegang tot alle essentiële applicaties, bestanden en databases. Dit maakt werken met de SCALE IT Workspace kostenefficiënt en onderhoudsvrij.

Lees meer

SCALE IT Coach

Bij SCALE IT doen we het samen. Daarom heb jij als klant van onze Workspace, naast het selfservice portal, de telefonische- én WhatsApp chat service, ook het mobiele nummer van jouw persoonlijk SCALE IT Coach. Iemand die het IT landschap in de gaten houdt en jou adviseert. Een coach die jou en jouw onderneming kent.

Lees meer

IT beveiliging

Een goede IT beveiliging is essentieel. Twijfel je of jouw organisatie voldoende beschermd is tegen cybercriminaliteit? Heb je vragen over IT beveiliging? Hulp nodig bij het beveiligen van je IT systemen of advies nodig voor het creëren van awareness binnen jouw organisatie? SCALE IT helpt je graag!

Lees meer

Professional Services

Met de Professional Services van SCALE IT zorgen we voor de juiste IT professional op jouw IT afdeling.  Met de juiste kennis en kunde. Direct inzetbaar en op vaste dagen aanwezig. Als vraagbaak voor jouw IT problemen, maar ook als gezicht van onze remote supportdesk en IT specialisten.

Lees meer

SCALE IT: jouw IT partner

Met SCALE IT hoef je je geen zorgen te maken over het soepel laten draaien van jouw IT omgeving. Dit zorgt ervoor dat je je volledig kunt concentreren op dat waar je goed in bent: ondernemen. Wij helpen zowel kleine als middelgrote ondernemingen bij het inrichten en beheren van hun IT infrastructuren. Zo kunnen ze zorgeloos flexibel werken.

Ben je nieuwsgierig naar de potentiële mogelijkheden voor jouw organisatie? Plan dan een brainstormsessie met een van onze IT experts. In dit half uur durende overleg bespreken we jouw IT gerelateerde uitdagingen en krijg je een beknopt advies over de hoofdlijnen. Mocht je een specifieke vraag hebben, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. We helpen je graag.

Neem contact met ons op
Man op bank aan het bellen
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor

Klaar voor de volgende stap?

Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Ik kom graag met je sparren.