Is jouw onderneming gevestigd nabij Amersfoort en overweeg je om de zorg voor je IT infrastructuur uit handen te geven? Onze team van IT experts staat klaar om je bij te staan. Wij leveren gebruiksvriendelijke, aanpasbare en uitbreidbare oplossingen voor werkplekken. Bij ons kun je erop vertrouwen dat jouw IT omgeving optimaal wordt beheerd.

Geen zorgen meer over je IT zaken

SCALE IT neemt de verantwoordelijkheid op zich voor het onderhoud van IT-infrastructuren van meerdere ondernemingen in en rond Amersfoort. Wij streven ernaar jouw technologische omgeving voortdurend actueel en beveiligd te houden. Met dit in het achterhoofd kunnen onze klanten in Amersfoort altijd vertrouwen op onze bescherming tegen IT-gerelateerde zaken zoals storingen, spam en virussen. Mocht er onverhoopt toch een IT-probleem optreden, dan zijn wij meteen gereed om deze te verhelpen. Wij zijn altijd binnen handbereik! Dit zorgt ervoor dat je altijd en overal in een veilige omgeving kunt (samen)werken.

Ons IT-beheer is opgedeeld in drie vormen:

Functioneel beheer

Functioneel IT-beheer omvat het zorgvuldig beheren en onderhouden van IT-systemen om ervoor te zorgen dat ze optimaal functioneren en voldoen aan de behoeften van jouw organisatie. Met functioneel beheer houden we ons bezig met het monitoren van systemen, het identificeren en oplossen van eventuele storingen, het implementeren van software-updates en het bieden van technische ondersteuning aan gebruikers.

Applicatiebeheer

Dit omvat het installeren, configureren, en onderhouden van applicaties om ervoor te zorgen dat ze correct werken en voldoen aan de vereisten van gebruikers. SCALE IT zorgt er ook voor dat updates, patches en upgrades van applicaties op tijd worden uitgevoerd. En natuurlijk lossen we eventuele technische storingen snel op! Door het applicatiebeheer van SCALE IT wordt een stabiele en betrouwbare werking van de softwareomgeving gewaarborgd, waardoor gebruikers efficiënter kunnen werken en de bedrijfsprocessen kunnen worden geoptimaliseerd.

Technisch beheer

Met technisch IT beheer focussen we ons op het beheren en onderhouden van de fysieke IT-infrastructuur, zoals servers, netwerken en hardwarecomponenten. Dit omvat het installeren, configureren en monitoren van deze systemen om ervoor te zorgen dat ze betrouwbaar en veilig functioneren. Onze technische beheerders zijn verantwoordelijk voor het oplossen van technische problemen, het uitvoeren van updates en het implementeren van beveiligingsmaatregelen om de integriteit en beschikbaarheid van jouw IT-omgeving te waarborgen.

Meer hulp nodig? We doen nog meer!

Bij SCALE IT dragen wij zorg voor de IT-infrastructuren van uiteenlopende bedrijven in en rond Amersfoort. Maar onze diensten reiken verder dan enkel het beheer van je IT-omgeving! Wij verdiepen ons niet alleen in je organisatie, maar tevens in je ambities en doelstellingen. Op deze manier kunnen we in gezamenlijk overleg vaststellen welke IT-oplossingen naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

De SCALE IT Workspace

De SCALE IT Workspace is jouw eigen digitale werkplek. Die gewoon werkt. Overal en altijd.

Meer info

SCALE IT Coach

Jouw IT-coach controleert je IT-landschap en adviseert je. Zo heb je een coach die jou en je organisatie goed kent!

Meer info

IT beveiliging

Wij versterken je IT beveiliging en zorgen dat je cybercriminelen altijd de baas bent!

Meer info

Professional Services

On-site beheer door één van onze professionals. Voor gerichte steun en nóg sneller resultaat.

Meer info

Maak kennis met SCALE IT, de IT-serviceprovider die mensgerichte oplossingen biedt.

Bij SCALE IT begrijpen we dat technologie essentieel is voor je bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat jouw IT-infrastructuur soepel draait, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt: jouw bedrijf laten groeien. We bieden deskundige ondersteuning aan het MKB bij het ontwerpen en beheren van hun IT-systemen, waardoor je moeiteloos kunt genieten van de voordelen van hybride werken.

Heb je ondersteuning nodig?

Wil je de IT-opties voor je bedrijf verkennen? Plan dan een IT-brainstormsessie met een van onze ervaren IT-specialisten. In deze 30-minuten durende sessie zullen we gezamenlijk jouw IT-uitdagingen onder de loep nemen en je van strategisch IT-advies voorzien. Heb je een specifieke vraag? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen!

Neem contact met ons op