Bespaar op kosten voor hardware en beheer
Infrastructure As A Service (IAAS)

Infrastructure-as-a-Service (IaaS) is een clouddienst waarmee je altijd genoeg rekenkracht, opslag- en netwerkmogelijkheden hebt. Door je IT-infrastructuur naar een IaaS-oplossing te migreren, kun je besparen op het beheren van een eigen (on-premise) datacenter en de aanschafkosten van hardware. Daarnaast zorgt het voor extra betrouwbaarheid en meer flexibiliteit. Met een IaaS-oplossing als Microsoft Azure is het op- en afschalen van de IT-middelen die je afneemt namelijk heel eenvoudig.

Hand op laptop
Voordelen van IAAS
Snel nieuwe applicaties in gebruik nemen

Jouw nieuwe IaaS omgeving draait op een cloudprovider, zoals Azure. Je hebt dus geen omkijken meer naar het beheren van je infrastructuur. Terwijl je wel gewoon je eigen software (van besturingssystemen tot applicaties) draait, configureert en beheert. Een IaaS-oplossing helpt ook om snel nieuwe applicaties in gebruik te nemen op een robuuste onderliggende infrastructuur. En als clouddienst zijn deze IT-middelen altijd, overal en op ieder device beschikbaar.

Microsoft Azure

Hybride oplossingen

Met Microsoft Azure biedt SCALE IT een bewezen en populaire oplossing. Inmiddels kan een groot deel van de applicaties worden overgezet naar Azure. Maar wij gaan zelfs nóg een stap verder: wij hosten ook applicaties die nog niet 'Azure-ready' zijn.

Kan een belangrijke bedrijfsapplicatie niet naar Azure migreren doordat Microsoft de technologie niet ondersteunt? Voor dit soort situaties hebben wij (hybride) oplossingen beschikbaar. Voor jou als gebruiker voelt dit samen met Azure als één omgeving. Maak dus volledig gebruik van alle voordelen van de cloud en migreer volledig naar onze IaaS-oplossing.

Onze diensten

SCALE IT Workspace

  • Drie eenvoudige pakketten
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Jouw eigen IT Coach
SCALE IT Workspace

Managed services

  • Beheer van Azure omgeving
  • 24/7 toegang tot support
  • Zorgeloos ondernemen

Nieuws

Blijf op de hoogte
Volledige team SCALE IT
Over SCALE IT

Wij zijn SCALE IT. De IT dienstverlener waar alles draait om mensen

Ondernemen is mensenwerk. Vraagt om verbinding. Is sociaal. Door continu ervaring en kennis te delen, kun je groeien als organisatie. Dat ervaren wij zelf ook. Elke dag opnieuw.

Ons team bestaat uit echte vakmensen. Die niet alleen goed zijn in het regelen van jouw IT, maar ook in het communiceren daarvan. Want werken aan IT doen we samen. We houden van een goed gesprek. Over jouw organisatie en de kansen die er liggen.

De mensen achter SCALE IT
Daniel von Kriegenbergh
Chief Customer Advisor

Klaar voor de volgende stap?

Het begint allemaal met een goed gesprek. Over ondernemen, niet over IT. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw organisatie? Ik kom graag met je sparren.